Obres d'Art

 • Categoría
  Muros efímeros
 • Ubicación
  Carrer de Gràcia, 6, 08012 Barcelona, España
 • Fecha inicio / Fecha final
  18.09.2011 / 18.09.2011
 • Promotor
 • Descripción
  Us convidem a assistir el proper diumenge 18 de Setembre de 17h a 20h, a la confluència entre dos carrers del districte de Gràcia, al primer acte reivindicatiu d’aquest projecte.

  Gpoints és un moviment popular, alternatiu, descarat i de protesta contínua, que té com a objectiu reivindicar com a propis, tots aquells elements arquitectònics susceptibles per a la pràctica artística lliure al carrer, sense intermediacions ni permisos per part de l’administració o cap entitat independent.

  La primera acció artística de Gpoints comptarà amb la col•laboració de mig centenar d’artistes urbans, i consistirà a reivindicar les tanques que envolten les obres públiques o privades, com a contraprestació a tots els perjudicis que suposen aquestes intervencions allà on es situen.

  Una filosofia altruista, que té com a valor afegit, per a totes les tanques que disposin d’elements no recuperables, demanar la seva cessió a final d’obra per a crear accions benèfiques de recaptació, els beneficis dels quals han de revertir íntegrament a organitzacions sense ànim de lucre.

  *Si voleu conèixer la situació exacte, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Si has participado en este proyecto o simplemente deseas contribuir, sugiere una foto.
Debes iniciar sesión primero.

Inicia sesión para publicar un comentario.